Toalettpapper | toapapper – En köpguide

Användning av papper till naturbehov går långt tillbaka i tiden. Under lång tid betraktades det som lyx. I början var det endast rika, kungligheter och adel som använde det. Övrig befolkning fick klara sig med vad än som fanns nära till hands. Fram till 1900-talet användes löv, gräs eller i värsta fall kanten på kjolen. Tiderna ändrades dock snabbt och 1935 hade det första toalettpappret utan stickor tagits fram.

Då man pratar om torkpapper så handlar det inte bara om toalettpapper utan också om hushållspapper och industritork. Hos Kontorsmagasinet hittas främst torkpapper från Katrin men även andra varumärken finns representerade.

Toalettpapper | Toapapper

I Sverige så använder en person i medeltal 15 kilo toalettpapper per år. Jämfört med amerikanernas 22 kilo per person. För hela världens befolkning så ligger förbrukningen på cirka 4 kilo per person och år. Toalettpapper är något som aldrig får ta slut, inte hemma eller på företaget.

Företag tillhandahåller oftast ett stort antal personer med toaletter, anställda och kunder. Kontorsmagasinet har både stora och mindre förpackningar med toalettpapper och vill ni ha större rullar eller enorma förpackningar så erbjuder vi det också.

Katrin toalettpapper

  • Katrin Basic, 2-lagers toalettpapper.
  • Katrin Classic, mjukt 2-lagers vitt toalettpapper.
  • Katrin Plus, 3-lagers extra mjukt toalettpapper.
  • KATRIN Plus Bulk, 2-lagers vitt toalettpapper. Hudvänligt, extra mjukt och behagligt att använda. Portioneras färdigutvikt.
  • Toalettpapper Basic Gigant, 1-lagers toalettpapper, finns i storlekar S, M och L.
  • Toalettpapper Classic Gigant, 2-lagers vitt toalettpapper, finns i storlekarna S, M och L.
  • Toalettpapper Plus Gigant, 2-lagers vitt toalettpapper. Hudvänligt, extra mjukt och behagligt att använda. Finns i storlekarna S och M.
  • Toalettpapper KATRIN Classic System, Vitt, 2-lagers toalettpapper. Passar till Katrin system toalettpappershållare.

katrin-basicVi har även toalettpapper av märkena Kimberly Clark, Lambi och Brighton. Du kommer säkert att hitta en favorit bland dessa som även passar plånboken.

Hushållspapper

Vi använder ofta hushållspapper vid sådana tillfällen där en fuktig trasa skulle göra samma sak. Hushållspapper används till att torka upp spill, vid matlagning, som ersättare för servetten eller som näsduk. Det finns vitt, blekt och oblekt hushållspapper på marknaden men många har även mönstertryck. Vi har i vårt sortiment hushållspapper från Katrin, Lambi och Brighton.

Katrins hushållspapper finns som Basic, Classic och Plus. Miljövänliga som bonus.

Industritork

Industritork är ett papper som snabbt och enkelt absorberar smuts. Dessa papper finns för specifika områden, exempelvis olja och fett, passar utmärkt i verkstaden eller varför inte i hemmagaraget och papper som klarar av alla slags vätskor. Ett papper som hjälper till att smidigt och lätt ta bort fläckar och smuts.

Industritorkrulle Plus Poly Rollbox. Poly är gjort av ett hållbart non-wovenmaterial som klarar av alla slags vätskor och vid polering ger det perfekt finish. Vitt.

Rengöringsdukar från WYPALL. Dessa dukar rengör händer, verktyg och maskiner utan att vara beroende av vatten. Mycket effektiv för folk i farten. Rengör snabbt, effektivt och ekonomiskt. Kontrollerad dispensering.

Katrins industritorkrulle Plus L2 blå. Mycket högabsorberande produkt som tar bort fläckar och smuts i ett svep. Avsett för krävande användning inom många branscher. T.ex. inom sjukvården och lokalvård.

Valet av industritork är helt beroende av till vilket ändamål det skall användas. Det finns ett papper för alla och till alla behov!

Kontorsmagasinet har även i sitt sortiment hållare och dispensers för toalettpapper och industritorkpapper.

Läs gärna också våra inlägg om städmaterial och dammsugare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *